KBS afslørede de nominerede til dette års(Foto: Twitter/Instagram)
KBS afslørede de nominerede til årets 'Bedste Variety' ved 'KBS Entertainment Awards'

Den årlige prisuddeling, '2020 KBS Entertainment Awards' er planlagt til at blive sendt den 24. december kl. 20.30 KST!

Forud for prisoverrækkelsen og for at hædre de bedste varieté- og underholdningsshows i det forløbne år, afslørede KBS listen over de nominerede, der skal kæmpe om titlen på dette års 'Bedste Variety Show'.

De nominerede er som følger:  • 1 nat, 2 dageSæson 4
  • Supermans tilbagevenden
  • Hunde er utrolige
  • Udødelig sang
  • Boss i spejlet
  • Hr. Husmand
  • Stjerner Topopskrift hos Fun-Staurant!

Det vindende 'Bedste Variety Show' på KBS afgøres gennem professionel bedømmelse og afstemninger sendt af seerne, hvilket finder sted under prisoverrækkelsen i næste uge.

Varietyshowene får en chance for at overbevise seerne om at stemme dem som årets 'bedste variant'. De medvirkende i de nominerede programmer nævnt ovenfor vil præsentere en særlig forestilling under prisoverrækkelsen. Det blev afsløret, at rollebesætningen i 'The Return of Superman' siges at forkæle seerne med en julesangscene, mens stjernerne i '1 Night, 2 Days' planlægger en eksplosiv mystisk scene.

Seerne er spændte på at overvære hvert shows særlige præstation, og alle kan ikke vente på, at '2020 KBS Entertainment Awards' snart udsendes!

KBS afslørede de nominerede til dette års(Foto: Pinterest)
KBS afslørede de nominerede til årets 'Bedste Variety' ved 'KBS Entertainment Awards'

KBS Entertainment Awards er en årlig begivenhed, der er sponsoreret af KBS-netværket. Prisoverrækkelsen varer cirka 140 minutter og vises i to dele på KBS2. KBS Entertainment Awards byder på et fremragende show med K-popartister og musikparodier fra Gag Concert-medlemmer. Denne ceremoni afholdes hver slutning af året, og det har været på denne måde, man forventer i 2017, hvor Entertainment Awards ikke blev afholdt på grund af KBS Variety Director Strike.

For at hjælpe dig med at finde vinderen, tjek vores korte beskrivelse af nogle af udsendelserne nedenfor!

(Foto: twitter)
KBS afslørede de nominerede til årets 'Bedste Variety' ved 'KBS Entertainment Awards'

I varietéen '1 nat, 2 dage sæson 4' tager rollebesætningen på ture i hele Sydkorea. Mens de gør det, får medlemmerne opgaver på et bestemt måltidstidspunkt eller tidspunkt på dagen for at tjene belønninger.

I 'The Return of Superman' bliver de kendte fædre bedt om at tage sig af deres børn alene i 48 timer uden hjælp fra andre, mens deres koner tager en dag fri for at slappe af.

KBS afslørede de nominerede til dette års(Foto: instagram)
KBS afslørede de nominerede til årets 'Bedste Variety' ved 'KBS Entertainment Awards'

I 'Dogs Are Incredible' arbejder showets værter sammen og studerer, hvordan mennesker og kæledyr interagerer med hinanden, og hvordan de er i stand til at leve i fred og harmoni.

I hvert afsnit af 'Immortal Song' har de seks idol-sangere, som ville fremføre sange af episodens sanger.

'Boss InThe Mirror' viser virksomhedschefer, der gennemgår selvevaluering for at skabe et sundt arbejdsmiljø for deres medarbejdere.

'Hr. House Husband' viser seks mænd, der udfører huslige pligter og forældre, mens deres medspillere observerer dem.

Sidst men ikke mindst er 'Stars Top Recipe at Fun-Staurant!' en madlavningskamp mellem berømtheder! Deres madlavning er baseret på et tema eller en genre, der falder på en bestemt episode.

Hvilket program vil højst sandsynligt tage 'Bedste Variety' af 2020 hjem på KBS? Del venligst dine tanker nedenfor!

KDramasters ejer denne artikel.

Skrevet af: Sam Yap